0

Totaal €0,00

 x 

Recent toegevoegd

  1. Uw winkelwagen is leeg!

Privacy Policy

 

Download PDFEnglish (UK)     Download PDFEnglish (UK)

 

Via haar website behandelt www.certici.com privacy-gevoelige of persoonlijke gegevens. Certici.com waardeert de privacy van haar klanten en verwerkt op veilige wijze persoonsgegevens.

Tijdens de verwerking houden we aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Dit betekent dat we:

• Duidelijk aangeven wat wij met de informatie doen, doormiddel van dit privacy beleid.
• De persoonsgegevens beperken tot uitsluitend de persoonlijke gegevens die voor legitieme doeleinden nodig zijn.
• Eerst uitdrukkelijk toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming vereist is.
• Passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en wij vragen hetzelfde van partijen die persoonlijke gegevens namens ons verwerken.
• Uw recht om uw persoonsgegevens te controleren, corrigeren of verwijderen respecteren.

Certici.com is de partij die verantwoordelijk is voor alle gegevensverwerking. In deze privacyverklaring zullen we uitleggen welke persoonsgegevens we verzamelen en voor welke doeleinden. We raden u aan om het zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is laatst gewijzigd op 05-09-2017

GEBRUIK VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS
Door onze service te gebruiken, verstrekt u bepaalde gegevens. Dit kunnen persoonlijke gegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken alleen de persoonsgegevens die u rechtstreeks heeft verstrekt of waarvoor het duidelijk is dat het ons is verstrekt om verwerkt te worden. Wij gebruiken de volgende gegevens voor de doeleinden zoals vermeld in deze privacyverklaring:
• Naam en adres
• Telefoon nummer
• Facturatie adres
• E-mailadres
• Betalingsdetails

Wij verstrekken de gegevens en gebruikersnaam niet aan derden, tenzij het nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst die u met ons heeft afgesloten of als dit wettelijk verplicht is. In geval van verdenking van fraude of misbruik van onze website kunnen wij persoonlijke gegevens doorgeven aan de bevoegde autoriteiten.

VERWERKING VAN U BESTELLING
Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens bij het verwerken van uw bestelling. Indien nodig voor een goede verwerking, kunnen wij uw gegevens aan derden verstrekken. Verder in dit privacy beleid meer hierover.

ADVERTENTIES
Naast de advertenties op de website, kunnen wij u op de hoogte stellen van nieuwe producten of diensten. Wij informeren u alleen per e-mail.

NIEUWSBRIEF
We hebben een nieuwsbrief om geïnteresseerden van onze producten en / of diensten te informeren. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden voor onze nieuwsbrief. Uw e-mailadres wordt alleen toegevoegd aan de lijst met abonnees met uw uitdrukkelijke toestemming.
Als u een contactformulier invult op de website of ons een email stuurt, worden de gegevens die u verstrekt bewaard zolang dat nodig is om uw e-mail correct te beantwoorden en goed te verwerken.

GEGEVENS AAN DERDE PARTIJEN
Wij kunnen uw gegevens aan onze partners verstrekken. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst.
Onze website bevat sociale media knoppen. Deze knoppen worden gebruikt door de aanbieders van deze diensten om uw persoonlijke gegevens te verzamelen.

COOKIES
Onze website maakt gebruik van cookies. Ook derden die door ons zijn ingeschakeld, gebruiken cookies. Wij gebruiken volgende partijen:
• Adwords
• Facebook
• Google Analytics

We gebruiken cookies voor de volgende doeleinden:
• Om statistische informatie over onze gebruikers te kunnen verstrekken.
• Om onze website en diensten te verbeteren.
• Personaliseren van de website voor u, met inbegrip van targeting advertenties die van bijzonder belang voor u kunnen zijn.

Met cookies van derden hebben wij geen controle over de informatie die door de cookie wordt verstrekt en hebben we geen toegang tot deze gegevens. Deze informatie wordt volledig gecontroleerd door cookies van derden zoals beschreven in het respectievelijke privacybeleid (opmerking: dit kan vaak veranderen).

GOOGLE ANALYTICS
We gebruiken Google Analytics om bezoekers op onze website te volgen en rapporten te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. We hebben de gegevensverwerkingsovereenkomst van Google geaccepteerd. We staan Google niet toe om informatie die wordt verkregen door Analytics voor andere Google-services te gebruiken.

VEILIGHEID
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en onbevoegde toegang tot persoonsgegevens te voorkomen.

Do-Not-TRACK-AANVRAGEN
Via uw browser kunt u een niet-track-aanvraag indienen. Omdat onze website niet optimaal functioneert zonder deze functionaliteiten, kunnen we geen gehoor geven aan dit verzoek.

MINDERJARIGEN
Personen die niet de leeftijd van 18 jaar zijn, mogen de website uitsluitend onder toezicht van hun ouders of wettelijke vertegenwoordigers gebruiken.

DERDE PARTIJEN WEBSITES
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die verbonden zijn met deze website via links. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden uw persoonsgegevens op een veilige en voorzichtige manier behandelen. We raden u aan de privacyverklaringen van deze websites te lezen alvorens deze websites te gebruiken.

WIJZIGINGEN AAN DEZE PRIVACY STATEMENT
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacy- en cookieverklaring. Materiële wijzigingen worden op onze homepage geplaatst.

logo image certici


    Pleinweg 21D 3081JC Rotterdam

    Certici.com is onderdeel van

    Eagle concepts Eagle Concepts